Jahodový pamlsek z ledničky
-
Příprava10 min.
-
Vaření21 min.
-
Porcí4
-
Zhlédnutí1 434
Pokud jste se rozhodli připravit hostům studený, výborný pamlsek, v tom případě čtěte dál.
Dnes vám představíme lahodný jahodový krém mascarpone do sklenic, který se zcela rozplývá na jazyku.
Uvidíte, že si ho zamiluje celá Vaše rodina, Vaši hosté i Vy.
S přípravou neztratíte vůbec žádný čas a výsledek Vás naprosto mile překvapí.
Uvidíte! Budete mile překvapeni, jak úchvatné mascarpone může být.
Budeme potřebovat následující ingredience:
- 25 dkg mascarpone
- 0,5 kg bílé čokolády
- 2-2,5 dl smetany ke šlehání
- 10 dkg moučkového cukru
- 40 dkg jahod
Takto budeme v receptu postupovat:
- Bílá čokoláda se roztaví přes vodní páru. Mascarpone smíchejte s polovinou moučkového cukru a přidejte bílou čokoládu a šlehačku, kterou jste ze smetany vymíchali.
- Polovinu jahod rozmačkejte vidličkou.
- Polovina jahod se smíchá se zbylým moučkovým cukrem. Druhou půlku jahod nakrájejte napůl.
- Navrstvěte do sklenice jahody, krém, jahodovou omáčku a vrstvení opakujte. Uložte do chladničky.
Mňam!
Máme hotovo.
Přejeme vám dobrou chuť.
zdroj: ketkes.com